Megújult a blog!

Kedves Olvasó!

Köszöntök mindenkit megújult Blogomon!

A korábban Ági konyhája néven megismert blogomat teljes egészében átalakítottam annak érdekében, hogy még érdekesebb és szerethetőbb legyen az oldal. A Csupa csuda konyhám már nem csak egy szokványos receptközlő oldal, hanem egy online gasztro magazin. Az elnevezést azzal érdemelte ki, hogy a recepteken túl érdekes és aktuális témákat tartalmaz az oldal.

Nézz körül Nálam, Jó kikapcsolódást kívánok!

2014. január 5., vasárnap

Serpenyős virsli






A virslit szinte mindenki szereti. Olcsó (már amelyik), egyszerű és finom. Ebből az egyszerű alapanyagból könnyen és gyorsan készíthetünk egy nem mindennapi egytálételt. Gyakorlatilag bármiből elkészíthető, ami otthon megtalálható. Hagyma, paprika, szalonna vagy kolbász, paradicsom stb. Mi füstölt virslivel szeretjük, de bármilyen jó minőségű virslivel finom. Ráadásul 10 perc alatt elkészül.

Hozzávalók 2 személyre:


  • nagy csomag füstölt virsli
  • 1 db piros vagy sárga kaliforniai paprika
  • kevés szalonna vagy kolbász
  • 1 nagyobb fej hagyma
Így készül:

A hagymát nagyobb szeletekre vágjuk, a paprikát és a szalonnát felkockázzuk. A virslit negyedeljük. A hagymát kevés olajon pár percig elősütjük, tényleg csak kevés ideig, hogy roppanós maradjon. Majd jöhet bele a szalonna és pár perc után a többi hozzávalót is belekeverjük. Addig sütjük, amíg a virsli kap egy kis színt, azaz elkezd pirulni. Az egész művelet nem több 10 percnél. Friss házi kenyérrel, vagy bagettel kínáljuk.

Jó étvágyat!

Kolbászos változat:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ételfotók

Az ételekről általam készített képek - amatőr jellegüknél fogva - a receptek valódiságát tükrözik, vagyis azt látod, amit kapsz, ha elkészíted.

Az oldalon található szövegek és a receptekhez tartozó fotók saját tulajdonom, engedélyem nélkül nem közölhető.