A virslit szinte mindenki szereti. Olcsó (már amelyik), egyszerű és finom. Ebből az egyszerű alapanyagból könnyen és gyorsan készíthetünk egy nem mindennapi egytálételt. Gyakorlatilag bármiből elkészíthető, ami otthon megtalálható. Hagyma, paprika, szalonna vagy kolbász, paradicsom stb. Mi füstölt virslivel szeretjük, de bármilyen jó minőségű virslivel finom. Ráadásul 10 perc alatt elkészül.
Hozzávalók 2 személyre:
- nagy csomag füstölt virsli
- 1 db piros vagy sárga kaliforniai paprika
- kevés szalonna vagy kolbász
- 1 nagyobb fej hagyma
A hagymát nagyobb szeletekre vágjuk, a paprikát és a szalonnát felkockázzuk. A virslit negyedeljük. A hagymát kevés olajon pár percig elősütjük, tényleg csak kevés ideig, hogy roppanós maradjon. Majd jöhet bele a szalonna és pár perc után a többi hozzávalót is belekeverjük. Addig sütjük, amíg a virsli kap egy kis színt, azaz elkezd pirulni. Az egész művelet nem több 10 percnél. Friss házi kenyérrel, vagy bagettel kínáljuk.
Jó étvágyat!
Kolbászos változat:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése