Megújult a blog!

Kedves Olvasó!

Köszöntök mindenkit megújult Blogomon!

A korábban Ági konyhája néven megismert blogomat teljes egészében átalakítottam annak érdekében, hogy még érdekesebb és szerethetőbb legyen az oldal. A Csupa csuda konyhám már nem csak egy szokványos receptközlő oldal, hanem egy online gasztro magazin. Az elnevezést azzal érdemelte ki, hogy a recepteken túl érdekes és aktuális témákat tartalmaz az oldal.

Nézz körül Nálam, Jó kikapcsolódást kívánok!

2011. december 17., szombat

Rozmaringos nyúl (Eszter receptje)



Így készül:

 
A nyulat sózom, borsozom és fokhagymázom és rozmaringot helyezek rá. Ezt követően állni hagyom pár órát. A cserépedénybe vöröshagymát, lila hagymát, paprikát és paradicsomot vágok, majd  fehérborral meglocsolom. Erre rakom rá a nyúlcombot,gerincet és a lapockát a tetejére pedig szalonnát teszek. Megsütöm.:)

Jó étvágyat kívánunk!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ételfotók

Az ételekről általam készített képek - amatőr jellegüknél fogva - a receptek valódiságát tükrözik, vagyis azt látod, amit kapsz, ha elkészíted.

Az oldalon található szövegek és a receptekhez tartozó fotók saját tulajdonom, engedélyem nélkül nem közölhető.