Megújult a blog!

Kedves Olvasó!

Köszöntök mindenkit megújult Blogomon!

A korábban Ági konyhája néven megismert blogomat teljes egészében átalakítottam annak érdekében, hogy még érdekesebb és szerethetőbb legyen az oldal. A Csupa csuda konyhám már nem csak egy szokványos receptközlő oldal, hanem egy online gasztro magazin. Az elnevezést azzal érdemelte ki, hogy a recepteken túl érdekes és aktuális témákat tartalmaz az oldal.

Nézz körül Nálam, Jó kikapcsolódást kívánok!

2011. október 16., vasárnap

Rablóhús






Hozzávalók 

3 db csirkemellfilé
3 db krumpli
30 dkg szalonna
2 fej v. hagyma
1 tasak gyros fűszerkeverék

Így készül:

A húst és a többi hozzávalót nagyobb kockákra vágjuk.
A csirkemell kockákat 2 ek. olajjal elkevert gyros fűszerkeverékbe bepácoljuk.
A nyársakra feltűzünk egy kocka húst, szalonnát, hagymát és krumplit addig váltogatjuk amíg tudjuk.
A sütőben, ha van grill funkció addig sütjük, amíg minden alapanyag kellően átsül, kissé megpirul.
Rántott cukkinivel, vagy krémfehér sajtos paradicsomsalátával a legfinomabb, ami úgy készül, hogy a paradicsomot karikákra vágjuk, friss, apróra vágott bazsalikommal megszórjuk és kevés olíva olajjal meglocsoljuk, végül krémfehér sajtot morzsolunk a tetejére. Isteni!

Jó étvágyat kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ételfotók

Az ételekről általam készített képek - amatőr jellegüknél fogva - a receptek valódiságát tükrözik, vagyis azt látod, amit kapsz, ha elkészíted.

Az oldalon található szövegek és a receptekhez tartozó fotók saját tulajdonom, engedélyem nélkül nem közölhető.