Megújult a blog!

Kedves Olvasó!

Köszöntök mindenkit megújult Blogomon!

A korábban Ági konyhája néven megismert blogomat teljes egészében átalakítottam annak érdekében, hogy még érdekesebb és szerethetőbb legyen az oldal. A Csupa csuda konyhám már nem csak egy szokványos receptközlő oldal, hanem egy online gasztro magazin. Az elnevezést azzal érdemelte ki, hogy a recepteken túl érdekes és aktuális témákat tartalmaz az oldal.

Nézz körül Nálam, Jó kikapcsolódást kívánok!

2012. január 8., vasárnap

Tócsni


Hozzávalók:

6 db burgonya
1 csésze forró tej
2 db tojás
6 ek. liszt
3 gerezd fokhagyma
majoránna
só, bors

Így készül:

A meghámozott burgonyát reszeljük le és a nedvességet nyomjuk ki belőle. Öntsük le a forró tejjel és adjuk hozzá a többi hozzávalót is. A fűszereket ízlésünk szerint adagoljuk. Serpenyőben, előmelegített olajba egy evőkanál segítségével belekanalazzuk, kör alakúra egyengetjük a masszát és addig sütjük, amíg megpirul mindkét oldala. Reszelt sajttal a legfinomabb. 

Én a töltött kaliforniai paprika mellé szoktam elkészíteni, amikor nincs kedvem kelt labdákkal bíbelődni, de salátával és bármilyen szaftos húshoz is adhatjuk. 

Jó étvágyat kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ételfotók

Az ételekről általam készített képek - amatőr jellegüknél fogva - a receptek valódiságát tükrözik, vagyis azt látod, amit kapsz, ha elkészíted.

Az oldalon található szövegek és a receptekhez tartozó fotók saját tulajdonom, engedélyem nélkül nem közölhető.