Hozzávalók:
6 db burgonya
1 csésze forró tej
2 db tojás
6 ek. liszt
3 gerezd fokhagyma
majoránna
só, bors
Így készül:
A meghámozott burgonyát reszeljük le és a nedvességet nyomjuk ki belőle. Öntsük le a forró tejjel és adjuk hozzá a többi hozzávalót is. A fűszereket ízlésünk szerint adagoljuk. Serpenyőben, előmelegített olajba egy evőkanál segítségével belekanalazzuk, kör alakúra egyengetjük a masszát és addig sütjük, amíg megpirul mindkét oldala. Reszelt sajttal a legfinomabb.
Én a töltött kaliforniai paprika mellé szoktam elkészíteni, amikor nincs kedvem kelt labdákkal bíbelődni, de salátával és bármilyen szaftos húshoz is adhatjuk.
Jó étvágyat kívánok!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése