Megújult a blog!

Kedves Olvasó!

Köszöntök mindenkit megújult Blogomon!

A korábban Ági konyhája néven megismert blogomat teljes egészében átalakítottam annak érdekében, hogy még érdekesebb és szerethetőbb legyen az oldal. A Csupa csuda konyhám már nem csak egy szokványos receptközlő oldal, hanem egy online gasztro magazin. Az elnevezést azzal érdemelte ki, hogy a recepteken túl érdekes és aktuális témákat tartalmaz az oldal.

Nézz körül Nálam, Jó kikapcsolódást kívánok!

2011. december 17., szombat

Eszti ropogós csirkéje

Hozzávalók:

4 db csirkecomb
1 mk. oregáno
1 mk. bazsalikom
1 csipet rozmaring
2 ek. ketchup
1 ek. méz

bors,olaj a sütéshez

Így készül:

Egy tálban összekeverjük az oregánot, bazsalikomot,rozmaringot, borsot,sót,majd a combokat bedörzsöljük a fűszerekkel. A mézet kikavarjuk a ketchuppal és beleforgatjuk a combokat.Lefedve hűtőben pihentetjük 20 percig. Egy tepsibe kevés olajat teszünk és ropogósra sütjük a combokat. 


Jó étvágyat kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ételfotók

Az ételekről általam készített képek - amatőr jellegüknél fogva - a receptek valódiságát tükrözik, vagyis azt látod, amit kapsz, ha elkészíted.

Az oldalon található szövegek és a receptekhez tartozó fotók saját tulajdonom, engedélyem nélkül nem közölhető.