Megújult a blog!

Kedves Olvasó!

Köszöntök mindenkit megújult Blogomon!

A korábban Ági konyhája néven megismert blogomat teljes egészében átalakítottam annak érdekében, hogy még érdekesebb és szerethetőbb legyen az oldal. A Csupa csuda konyhám már nem csak egy szokványos receptközlő oldal, hanem egy online gasztro magazin. Az elnevezést azzal érdemelte ki, hogy a recepteken túl érdekes és aktuális témákat tartalmaz az oldal.

Nézz körül Nálam, Jó kikapcsolódást kívánok!

2011. október 16., vasárnap

Magyaróvári sertés szelet






Hozzávalók (4 személy részére):

8 szelet karaj
8 szelet gépsonka
500 g gomba
8 szelet sajt
kevés liszt

A húsokat megmossuk, mindkét oldalukat sózzuk és kiklopfoljuk. A gombákat is alaposan megtisztítjuk.
Ezt követően egyenként, minden oldalukat lisztben megforgatjuk és teflonos serpenyőben elősütjük.
Amíg a húsok sülnek, addig a gombákat apróra szeljük és megsütjük, kevés sóval fűszerezhetjük.
A puhára sült hússzeleteket tepsibe helyezzük, mindegyikre egy szelet sonkát fektetünk és a gombákat is ráhalmozzuk, végül a sajtot is ráhelyezzük.
Előmelegített 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a sajt ráolvad.
Bármilyen köret jó hozzá.

Jó étvágyat kívánok.

1 megjegyzés:

  1. Én még sosem ettem iyent, de a hozzávalók alapján azt gondoltam finom lehet...elkészítettem, hááááát osztatlan sikert aratott a családban! Kössszi! Regina

    VálaszTörlés

Ételfotók

Az ételekről általam készített képek - amatőr jellegüknél fogva - a receptek valódiságát tükrözik, vagyis azt látod, amit kapsz, ha elkészíted.

Az oldalon található szövegek és a receptekhez tartozó fotók saját tulajdonom, engedélyem nélkül nem közölhető.