Hozzávalók (4 személy részére):
8 szelet karaj
8 szelet gépsonka
500 g gomba
8 szelet sajt
kevés liszt
A húsokat megmossuk, mindkét oldalukat sózzuk és kiklopfoljuk. A gombákat is alaposan megtisztítjuk.
Ezt követően egyenként, minden oldalukat lisztben megforgatjuk és teflonos serpenyőben elősütjük.
Amíg a húsok sülnek, addig a gombákat apróra szeljük és megsütjük, kevés sóval fűszerezhetjük.
A puhára sült hússzeleteket tepsibe helyezzük, mindegyikre egy szelet sonkát fektetünk és a gombákat is ráhalmozzuk, végül a sajtot is ráhelyezzük.
Előmelegített 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a sajt ráolvad.
Bármilyen köret jó hozzá.
Jó étvágyat kívánok.
Én még sosem ettem iyent, de a hozzávalók alapján azt gondoltam finom lehet...elkészítettem, hááááát osztatlan sikert aratott a családban! Kössszi! Regina
VálaszTörlés