Megújult a blog!

Kedves Olvasó!

Köszöntök mindenkit megújult Blogomon!

A korábban Ági konyhája néven megismert blogomat teljes egészében átalakítottam annak érdekében, hogy még érdekesebb és szerethetőbb legyen az oldal. A Csupa csuda konyhám már nem csak egy szokványos receptközlő oldal, hanem egy online gasztro magazin. Az elnevezést azzal érdemelte ki, hogy a recepteken túl érdekes és aktuális témákat tartalmaz az oldal.

Nézz körül Nálam, Jó kikapcsolódást kívánok!

2011. szeptember 28., szerda

Bazsalikomos fetával töltött csirkemell


Hozzávalók (2 személy részére):

2 db nagyobb csirkemell
10 dkg fetasajt
nagy marék friss bazsalikom
4 szelet bacon
provanszi fűszerkeverék
só, bors
Így készül:

A csirkemelleket megtisztítjuk, sózzuk és enyhén megklopfoljuk, majd a fűszerkeverékkel bedörzsöljük mindkét felét.
A bazsalikomot apróra vágjuk és a fetával elkeverjük. Nem szabad sózni, mert a feta sós.
A húsokat megkenjük a sajtos, bazsalikomos keverékkel és feltekerjük.
A tekercseket 2-2 szelet bacon szalonnával szorosan áttekerjük. Nem szükséges megtűzni, nem fog szétesni.
A töltött húst serpenyőben, közepesre hevített olajban kisütjük. Ügyeljünk arra, hogy a szalonna végével lefelé kezdjük sütni, így biztosan nem fog visszapöndörödni a szalonna és egyben marad a hús.
Rizzsel vagy zöld körettel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ételfotók

Az ételekről általam készített képek - amatőr jellegüknél fogva - a receptek valódiságát tükrözik, vagyis azt látod, amit kapsz, ha elkészíted.

Az oldalon található szövegek és a receptekhez tartozó fotók saját tulajdonom, engedélyem nélkül nem közölhető.