Megújult a blog!

Kedves Olvasó!

Köszöntök mindenkit megújult Blogomon!

A korábban Ági konyhája néven megismert blogomat teljes egészében átalakítottam annak érdekében, hogy még érdekesebb és szerethetőbb legyen az oldal. A Csupa csuda konyhám már nem csak egy szokványos receptközlő oldal, hanem egy online gasztro magazin. Az elnevezést azzal érdemelte ki, hogy a recepteken túl érdekes és aktuális témákat tartalmaz az oldal.

Nézz körül Nálam, Jó kikapcsolódást kívánok!

2011. augusztus 3., szerda

Ázsiai egytálétel


Hozzávalók (2 személynek):

2 db csirkemellfilé
2 db különböző színű kaliforniai paprika
1 csokor újhagyma
2 cm gyömbér
szójaszósz ízlés szerint
bármilyen hosszú tészta (kb. fél csomag)

Így készül:

A tésztának feltesszük a vizet forrni.
A csirkemellfilét megmossuk és vékony csíkokra vágjuk és 3 ek. szójaszósszal elkeverjük. 
A gyömbért lereszeljük, a fokhagymát áttörjük. A csirkét kevés olajon elkezdjük sütni, közben hozzáadjuk a fokhagymát és a gyömbért.
Amíg a csirke sül, a megmosott paprikákat csíkokra, a hagymát nagyobb karikákra vágjuk.
A megsült gyömbéres, fokhagymás csirkét kivesszük és a visszamaradt olajban roppanósra sütjük a paprikát.
Mielőtt a paprika kész lenne, belekeverjük a hagymát és pár percig tovább sütjük.
Az elkészült zöldségekhez adjuk a sült húst és az előzőleg kifőzött tésztát.
Ízlésünk szerintit mennyiségű szójaszósszal tovább ízesítjük, ha szükséges sózzuk és összesütjük az egészet néhány pillanatig.

Ezt az ételt wokban a legcélszerűbb elkészíteni, persze bármilyen másik nagyobb serpenyővel is helyettesíthető.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ételfotók

Az ételekről általam készített képek - amatőr jellegüknél fogva - a receptek valódiságát tükrözik, vagyis azt látod, amit kapsz, ha elkészíted.

Az oldalon található szövegek és a receptekhez tartozó fotók saját tulajdonom, engedélyem nélkül nem közölhető.