Megújult a blog!

Kedves Olvasó!

Köszöntök mindenkit megújult Blogomon!

A korábban Ági konyhája néven megismert blogomat teljes egészében átalakítottam annak érdekében, hogy még érdekesebb és szerethetőbb legyen az oldal. A Csupa csuda konyhám már nem csak egy szokványos receptközlő oldal, hanem egy online gasztro magazin. Az elnevezést azzal érdemelte ki, hogy a recepteken túl érdekes és aktuális témákat tartalmaz az oldal.

Nézz körül Nálam, Jó kikapcsolódást kívánok!

2011. július 13., szerda

Halas rakott penne



Hozzávalók (4 személyre):

1 közepes v.hagyma
2 tonhalkonzerv (növényi olajban)
2-3 dl paradicsompüré
2 ek ketchup
3-4 gerezd fokhagyma
kakukkfű
só, bors
1/2 csomag penne tészta
sajt a tetejére

Így készül:

A v.hagymát apróra szeljük és üvegesre sütjük.
A tonhalról leöntjük az olajat és a hagymához adjuk, pár percig sütjük.
A paradicsompürét ráöntjük. A ketchupot és a reszelt fokhagymát belekeverjük, továbbá ízlés szerinti mennyiségű sóval, borssal és kakukkfűvel ízesítjük és összeforraljuk.
A tésztát kifőzzük, leszűrjük és a halas szósszal összeforgatjuk.
Ezt követően egy hőálló tálba, vagy tepsibe öntjük és reszelt sajttal jócskán megszórjuk.
18 fokos sütőben addig sütjük, amíg a sajt megolvad.

Ez az étel minden igényt kielégít, amit egy hétköznapi vacsorától elvárhat az ember. Egyszerű, gyors, aránylag olcsó és nagyon finom. Szerintem ez finomabb, mint az előzőleg bemutatott halas tészta receptem.

Jó étvágyat hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ételfotók

Az ételekről általam készített képek - amatőr jellegüknél fogva - a receptek valódiságát tükrözik, vagyis azt látod, amit kapsz, ha elkészíted.

Az oldalon található szövegek és a receptekhez tartozó fotók saját tulajdonom, engedélyem nélkül nem közölhető.