Megújult a blog!

Kedves Olvasó!

Köszöntök mindenkit megújult Blogomon!

A korábban Ági konyhája néven megismert blogomat teljes egészében átalakítottam annak érdekében, hogy még érdekesebb és szerethetőbb legyen az oldal. A Csupa csuda konyhám már nem csak egy szokványos receptközlő oldal, hanem egy online gasztro magazin. Az elnevezést azzal érdemelte ki, hogy a recepteken túl érdekes és aktuális témákat tartalmaz az oldal.

Nézz körül Nálam, Jó kikapcsolódást kívánok!

2011. június 12., vasárnap

Roppanós tapas ínyenceknek


Hozzávalók (4 db):

4 szelet korn spitz vekni (vagy bármilyen kis méretű kenyér)
4 szelet füstölt lazac
2 db érett avokádó
jégsaláta
1 citrom leve
1 marék kapor

Így készül:

Az avokádókat félbevágjuk, kikanalazzuk és citromlével, sóval, borssal, kaporral fűszerezve összeturmixoljuk, majd hűtőbe tesszük. A kenyeret kevés olajon megpirítjuk, ha kész hagyjuk kihűlni. Ezt követően összerakjuk a tapast. A kenyérre egy salátalevelet helyezünk, ezt megkenjük avokádókrémmel és egy szelet lazaccal koronázzuk meg.




Ezt az előételt egyik vacsoracsata alkalmával készítettem és nagyon nagy sikere volt. Bár az avokádókrémtől én személy szerint többet vártam, azért mind elfogyott. A receptre egy internetes portálon akadtam rá és azonnal beindította a fantáziámat. Eredetileg koriander is kell a krémbe, de azt itt Kaposváron ritkán lehet kapni, ezért kihagytam, de aki csak teheti rakjon bele.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ételfotók

Az ételekről általam készített képek - amatőr jellegüknél fogva - a receptek valódiságát tükrözik, vagyis azt látod, amit kapsz, ha elkészíted.

Az oldalon található szövegek és a receptekhez tartozó fotók saját tulajdonom, engedélyem nélkül nem közölhető.