Megújult a blog!

Kedves Olvasó!

Köszöntök mindenkit megújult Blogomon!

A korábban Ági konyhája néven megismert blogomat teljes egészében átalakítottam annak érdekében, hogy még érdekesebb és szerethetőbb legyen az oldal. A Csupa csuda konyhám már nem csak egy szokványos receptközlő oldal, hanem egy online gasztro magazin. Az elnevezést azzal érdemelte ki, hogy a recepteken túl érdekes és aktuális témákat tartalmaz az oldal.

Nézz körül Nálam, Jó kikapcsolódást kívánok!

2011. június 23., csütörtök

Répafőzelék szárzellerrel


Hozzávalók:

2 nagyobb sárgarépa
2 kisebb fehérrépa
1 közepes krumpli
1 szál szárzeller

Így készül:

A megtisztított és egyformára szeletelt (azért, hogy egyszerre puhuljanak meg) zöldségeket kevés vízben megpárolom és a főzőlét leöntve egy csipet jódozott tengeri sóval összeturmixolom.

Ez a mennyiség a 6 hónapos kislányom egyszeri adagja. Akinek nagyobb, vagy kimondottan jó étvágyú a babája értelemszerűen több répából készítse. A baba adagját szerintem mindenkinek saját maga kell kiismernie, ezért a bébiételeim hozzávalóinak arányát mindenki a saját babájához mérten adagolja. Az én kislányom is meglehetősen szeret enni, főleg, ha paradicsomról van szó, ezért ezek az adagok talán minden 6 hónapos csecsemőnek elég.

Jó étvágyat a babának!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ételfotók

Az ételekről általam készített képek - amatőr jellegüknél fogva - a receptek valódiságát tükrözik, vagyis azt látod, amit kapsz, ha elkészíted.

Az oldalon található szövegek és a receptekhez tartozó fotók saját tulajdonom, engedélyem nélkül nem közölhető.