Megújult a blog!

Kedves Olvasó!

Köszöntök mindenkit megújult Blogomon!

A korábban Ági konyhája néven megismert blogomat teljes egészében átalakítottam annak érdekében, hogy még érdekesebb és szerethetőbb legyen az oldal. A Csupa csuda konyhám már nem csak egy szokványos receptközlő oldal, hanem egy online gasztro magazin. Az elnevezést azzal érdemelte ki, hogy a recepteken túl érdekes és aktuális témákat tartalmaz az oldal.

Nézz körül Nálam, Jó kikapcsolódást kívánok!

2011. június 12., vasárnap

Bundáskenyér Ági módra


Hozzávalók (4 db):

8 db szeletelt kenyér
2 db tojás
1 csomag mozzarella vagy 4 szelet bármilyen másik sajt
4 szelet Fekete erdei sonka (Lidlben kapható)

Így készül:

A kenyerek héját levágjuk és 4 szelet kenyér szélét belemártjuk a tojásba. A tojásos kenyerekre 1-1 szelet mozzarellát és sonkát helyezünk, majd a maradék kenyerekkel egyenként összetapasztjuk. A töltött kenyereket jól nyomkodjuk össze, hogy a sütésnél a sajt ne folyjék ki. Ezt követően minden szendvicset tojásba mártunk és kevés olajban, lassú tűzön kisütjük.

Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ételfotók

Az ételekről általam készített képek - amatőr jellegüknél fogva - a receptek valódiságát tükrözik, vagyis azt látod, amit kapsz, ha elkészíted.

Az oldalon található szövegek és a receptekhez tartozó fotók saját tulajdonom, engedélyem nélkül nem közölhető.