Megújult a blog!

Kedves Olvasó!

Köszöntök mindenkit megújult Blogomon!

A korábban Ági konyhája néven megismert blogomat teljes egészében átalakítottam annak érdekében, hogy még érdekesebb és szerethetőbb legyen az oldal. A Csupa csuda konyhám már nem csak egy szokványos receptközlő oldal, hanem egy online gasztro magazin. Az elnevezést azzal érdemelte ki, hogy a recepteken túl érdekes és aktuális témákat tartalmaz az oldal.

Nézz körül Nálam, Jó kikapcsolódást kívánok!

2011. február 18., péntek

Márványos szelet



Hozzávalók:

25 dkg margarin
25 dkg cukor
1 cs vaníliás cukor
4 tojás
40 dkg liszt
1 cs sütőpor
2-3 dl tej
3 dkg kakaópor


Így készül:
  1. A vajat a cukorral és a vaníliás cukorral jól elkeverjük, majd hozzáadjuk a tojásokat.
  2. A lisztet a sütőporral elkeverjük, és a vajhoz adjuk.
  3. Kb. 2 dl tejjel hígítjuk, de sűrű masszát kell kapnunk.
  4. A massza felét a kakaóporral és további 1 dl tejjel simára keverjük.
  5. A két masszát felváltva püspökkenyér formába kanalazzuk, és egy villa segítségével, nagy mozdulatokkal egymásba húzkodjuk, így lesz márványos.
  6. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 1-1,5 órát sütjük (tűpróba).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ételfotók

Az ételekről általam készített képek - amatőr jellegüknél fogva - a receptek valódiságát tükrözik, vagyis azt látod, amit kapsz, ha elkészíted.

Az oldalon található szövegek és a receptekhez tartozó fotók saját tulajdonom, engedélyem nélkül nem közölhető.