Megújult a blog!

Kedves Olvasó!

Köszöntök mindenkit megújult Blogomon!

A korábban Ági konyhája néven megismert blogomat teljes egészében átalakítottam annak érdekében, hogy még érdekesebb és szerethetőbb legyen az oldal. A Csupa csuda konyhám már nem csak egy szokványos receptközlő oldal, hanem egy online gasztro magazin. Az elnevezést azzal érdemelte ki, hogy a recepteken túl érdekes és aktuális témákat tartalmaz az oldal.

Nézz körül Nálam, Jó kikapcsolódást kívánok!

2011. július 13., szerda

Fűszeres hal


Hozzávalók (2 személy részére):

4 szelet natúr halfilé (pl. pangariusi, tonhal stb.)
4 tk. erős őrölt paprika
Provence fűszerkeverék

Így készül:

A halakat megsózzuk és egyik oldalukat megszórjuk a paprikával és a fűszerkeverékkel. A halak fűszeres oldalukkal lefelé felmelegített olajban tesszük. Amíg a hal egyik oldala sül, addig a felső oldalát is befűszerezzük és megsütjük. A halakat kevés ideig kell sütni, nehogy szétessen kb.: 3-4 perc oldalanként.
Grillezett zöldségekkel a legfinomabb.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ételfotók

Az ételekről általam készített képek - amatőr jellegüknél fogva - a receptek valódiságát tükrözik, vagyis azt látod, amit kapsz, ha elkészíted.

Az oldalon található szövegek és a receptekhez tartozó fotók saját tulajdonom, engedélyem nélkül nem közölhető.