Hozzávalók:
- 4 db csirkemellfilé
- 1 csomag burgonya nudli (pl. a Spar-ban kapható, mert ez nem fő szét)
- 1 csomag újhagyma vagy metélőhagyma
- 4-5 közepes paradicsom
- 3-4 ek bazsalikomos balzsamecet
- szárított bazsalikom, ízlés szerint (kb. 1/2 tasak)
Így készül:
A csirkemellet felkockázzuk és kevés olajon megpirítjuk, majd egy tányérra kiszedjük.
A visszamaradt olajban megpirítjuk a nudlit, amíg szép piros, ropogós nem lesz (keveset keverjük, hogy a nudli ne essen szét és szépen piruljon).
Közben a paradicsomot és az újhagyma zöld részét felszeleteljük, ügyelve arra, hogy a paradicsom magját eltávolítjuk, így nem fogja eláztatni a ropogós nudlit.
A visszamaradt olajban megpirítjuk a nudlit, amíg szép piros, ropogós nem lesz (keveset keverjük, hogy a nudli ne essen szét és szépen piruljon).
Közben a paradicsomot és az újhagyma zöld részét felszeleteljük, ügyelve arra, hogy a paradicsom magját eltávolítjuk, így nem fogja eláztatni a ropogós nudlit.
A felszeletelt hagymát és paradicsomot a bazsalikomos balzsamecettel összekeverjük.
Ha a nudli megpirult - nem vesszük le a tűzről - hozzáadjuk a csirkét és a zöldségeket és további 1-2 percig összesütjük az egészet
Jó étvágyat kívánok!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése