Megújult a blog!

Kedves Olvasó!

Köszöntök mindenkit megújult Blogomon!

A korábban Ági konyhája néven megismert blogomat teljes egészében átalakítottam annak érdekében, hogy még érdekesebb és szerethetőbb legyen az oldal. A Csupa csuda konyhám már nem csak egy szokványos receptközlő oldal, hanem egy online gasztro magazin. Az elnevezést azzal érdemelte ki, hogy a recepteken túl érdekes és aktuális témákat tartalmaz az oldal.

Nézz körül Nálam, Jó kikapcsolódást kívánok!

2011. március 1., kedd

Nudlisaláta



Hozzávalók:

  • 4 db csirkemellfilé
  • 1 csomag burgonya nudli (pl. a Spar-ban kapható, mert ez nem fő szét)
  • 1 csomag újhagyma vagy metélőhagyma
  • 4-5 közepes paradicsom
  • 3-4 ek bazsalikomos balzsamecet
  • szárított bazsalikom, ízlés szerint (kb. 1/2 tasak)
Így készül:
A csirkemellet felkockázzuk és kevés olajon megpirítjuk, majd egy tányérra kiszedjük.
A visszamaradt olajban megpirítjuk a nudlit, amíg szép piros, ropogós nem lesz (keveset keverjük, hogy a nudli ne essen szét és szépen piruljon).
Közben a paradicsomot és az újhagyma zöld részét felszeleteljük, ügyelve arra, hogy a paradicsom magját eltávolítjuk, így nem fogja eláztatni a ropogós nudlit.

A felszeletelt hagymát és paradicsomot a bazsalikomos balzsamecettel összekeverjük.
Ha a nudli megpirult - nem vesszük le a tűzről - hozzáadjuk a csirkét és a zöldségeket és további 1-2 percig összesütjük az egészet


Jó étvágyat kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ételfotók

Az ételekről általam készített képek - amatőr jellegüknél fogva - a receptek valódiságát tükrözik, vagyis azt látod, amit kapsz, ha elkészíted.

Az oldalon található szövegek és a receptekhez tartozó fotók saját tulajdonom, engedélyem nélkül nem közölhető.