Megújult a blog!

Kedves Olvasó!

Köszöntök mindenkit megújult Blogomon!

A korábban Ági konyhája néven megismert blogomat teljes egészében átalakítottam annak érdekében, hogy még érdekesebb és szerethetőbb legyen az oldal. A Csupa csuda konyhám már nem csak egy szokványos receptközlő oldal, hanem egy online gasztro magazin. Az elnevezést azzal érdemelte ki, hogy a recepteken túl érdekes és aktuális témákat tartalmaz az oldal.

Nézz körül Nálam, Jó kikapcsolódást kívánok!

2011. február 27., vasárnap

Rakott tepsis krumpli


Hozzávalók (2 fő részére):

1 kg krumpli
4-5 dl tejszín
15 szelet bacon (lehet több és kevesebb is)
15 dkg trappista sajt
kakukkfű

Így készül:

A krumplit vékony karikákra vágjuk, sózzuk és kivajazott tepsibe helyezzük.
A tejszínt reszelt sajttal összemelegítjük és a kakukkfűvel ízesítjük.
A bacont apróra szeleteljük és a krumplira halmozzuk, ezt követően a sajtos tejszínnel leöntjük.
180 fokon addig sütjük, amíg a krumpli megpuhul (kb. 30 perc).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ételfotók

Az ételekről általam készített képek - amatőr jellegüknél fogva - a receptek valódiságát tükrözik, vagyis azt látod, amit kapsz, ha elkészíted.

Az oldalon található szövegek és a receptekhez tartozó fotók saját tulajdonom, engedélyem nélkül nem közölhető.